Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος στην ενορία μας, για την τέλεση της Ιεράς Παρακλήσεως προς την Παναγία μας

Τον Ιερό Παρακλητικό κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο, τέλεσε ο βοη-θός Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αν-δρούσης κ. κ. Θεόκτιστος, την Πέμπτη 08 Αυγούστου 2013, στον Ιερό Ναό ...


Αγίου Δημητρίου Τσεραμιού, συμπαραστατούμενος από τον ιερο-μόναχο π. Λουκά Ξουραφά, εφημέριο Λευκοχώματος και τον οικείο εφημέριο π. Παναγιώτη Λάτση.

Στο σύντομο αλλά εναργές κήρυγμά του προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος αναφέρθηκε στην υπακοή της δεύτερης Εύας, της Παναγίας μας, στον Θεό, μιας υπακοής που οδήγησε στη σωτηρία το ανθρώπινο γένος, σε αντίθεση με την παρακοή που έδειξε η πρώτη Εύα στον Δημιουργό Θεό της και η οποία οδήγησε το ίδιο ανθρώπινο γένος στην πτώση και την εξορία από τον Παράδεισο.

Μετά το πέρας της Παρακλήσεως και αφού ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε σε όλους τους ενορίτες του Τσεραμιού «Καλή Παναγιά», ευχαριστώ-ντας τους παράλληλα για την ολοπρόθυμη συμμετοχή τους στις Ιερές Παρακλήσεις, δέχτηκε με μεγάλη χαρά το νηστίσιμο και συνάμα γλυκό κέρασμα του εφημερίου και των μελών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, αποχαιρετώντας ικανοποιημένος την ενορία τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω
ή σε μεγαλύτερο μέγεθος εδώ:1 σχόλιο:

  1. ΠΑΤΕΡ ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.Ο ΘΕΟΣ
    ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.