Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Συγχαρητήρια στον Λάμπρο Λάμπρου που τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία του στον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου για τον Όσιο Νίκωνα τον "Μετανοείτε"! Εύγε!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη το πρωί της Κυριακής 22 Νοεμβρίου 2015 ο Πρώτος Φιλανθρω-πικός Αγώνας Δρόμος στη μνήμη του Πολιούχου μας Οσίου Νίκωνος του «Με-τανοείτε».

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε από τη φερόμενη Βασιλική του Αγίου Νίκωνος στην Ακρόπολη της Αρχαίας Σπάρτης, ενώ η διαδρομή, που ήταν συνολικά 2.600 μέτρα, κατέληξε στον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη.

Στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 150 δρομείς, κυρίως παιδιά, αλλά και μεγαλύτεροι άνδρες και γυναίκες, ενώ πρώτος στην κατηγορία 2001-2003, α-ναδείχθηκε ο μαθητής του Κατηχητι-κού Σχολείου της Ενορία του Τσερα-μιού Λάμπρος Λάμπρου, στον οποίο και μέσα από το ιστολόγιό μας εκφρά-ζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια!

Κατά τον τερματισμό δόθηκαν σε όλους αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής και μια εικόνα του Πολιούχου Αγίου μας, ως ευλογία, ενώ το παρόν έδωσε και ο Σε-βασμιώτατος Μητροπολίτης μας Μονεμ-βασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος, ο ο-ποίος, αφού βρέθηκε κοντά στους δρο-μείς για να τους συγχαρεί, έκανε την απονομή των επάθλων στους νικητές, το απόγευμα της ίδια ημέρας, μετά τον ε-σπερινό της ενθρονίσεως της Ιεράς Εικόνος του Οσίου Νίκωνος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες καθώς και το βίντεο με τον 
τερματισμό του Λάμπρου παρακάτω ή σε μεγαλύτερο μέγεθος εδώ:

Φωτογραφίες αγώνα και απονομής: EnoriaTseramiou (04-16),
Immspartis.gr (01,02,20), Τάκης Κούρος (03,17,18), Apela.gr (17)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.