Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Εκκλησία και ειδική αγωγή - Εκπομπή 04

Στα πλαίσια επιμόρφωσης των επισκε-πτών του ιστολογίου μας αλλά και του παιδευτικού ρόλου που μπορεί να προ-σφέρει το διαδίκτυο, αποφασίσαμε να φιλοξενήσουμε και να παρουσιάσουμε ό-λες τις ενδιαφέρουσες εκπομπές του Εκκλησιαστικού Πρακτορείου Ειδήσεων Romfea.gr "Εκκλησία και ειδική αγωγή", τις οποίες παρουσιάζει ο Αρχιμ. Απόστολος Καβαλιώτης *.


Εκπομπή 04: Η ψυχολογία των ανθρώπων
κατά την περίοδο των εορτών
Εκπομπή 03: ΑναπηρίαΕκπομπή 02: BullyingΕκπομπή 01: Σεξουαλική κακοποίηση


Πηγή: Romfea.gr


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

* Ο Αρχιμ. Απόστολος Καβαλιώτης είναι κληρικός της Ιεράς Μητρο-πόλεως Αλεξανδρουπόλεως, διδάκτωρ Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυ-χολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και διδάκτωρ και κάτοχος μετα-διδακτορικού στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Επίσης εξειδικεύτηκε στον αυτισμό στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και στην αντιμετώπιση του πόνου στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Όταν η Ιερά Μητρόπολή μας φιλοξένησε το Σεμινάριο του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με θέμα "Ποιμαντική προσέγγιση του παιδιού και του εφήβου στη σύγχρονη επο-χή", όλοι οι κληρικοί και οι λαϊκοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθή-σουν με ιδιαίτερη προσήλωση την άκρως ενδιαφέρουσα εισήγηση του π. Αποστόλου Καβαλιώτη, με την ελπίδα, όσα ελέχθησαν, να γίνουν κτήμα και του ευρύτερου κοινού, κάτι που τώρα γίνεται πράξη, μέσα από τις εν-διαφέρουσες εκπομπές του π. Αποστόλου στο Εκκλησιαστικό Πρακτο-ρείο Ειδήσεων Romfea.gr, τις οποίες με ιδιαίτερη χαρά σας αναμετα-δίδουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.