Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Όταν ο μικρός τσολιάς (ο δικός μας Άγγελος!) χαιρέτησε τον Ταξίαρχο, ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο!

Το κατηχητόπουλο του Κατηχητικού Σχο-λείου της Ενορίας Τσεραμιού, ο μικρός Άγγελος, χαιρετά στρατιωτικά τον Τα-ξίαρχο και η φωτογραφία του συγκινεί!

Διαβάστε παρακάτω το χαρακτηριστικό ρεπορτάζ, της ιστοσελίδας NotosPress.gr

"Με αφορμή την εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων της Ιερής Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης για την 25η Μαρτίου 1821, (Αμφιθέατρο Βιβλιοθήκης) λάβαμε το ακόλουθο σημείωμα:

«Εύγε κύριε Ταξίαρχε! Εμπνεύσατε έναν, τιμήσατε αρκετούς, μνημο-νεύσατε πολλούς. Μην σταματήσετε.

Με την παρουσία σας κύριε Ρεκουνιώτη, Ταξίαρχε του ΣΕΜ και Διοικητή του ΚΕΕΜ μνημονεύσατε μαζί με λαό και κλήρο τους ήρωες του 1821.

Με την συμμετοχή σας στην εκδήλωση τιμήσατε όλα τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων που με κόπο αλλά και ενθουσιασμό προετοίμασαν και παρουσίασαν το σημαντικό αυτό αφιέρωμα στα ηρωικά πρόσωπα και χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Με τη στάση σας εμπνεύσατε, τουλάχιστον, έναν... Τον μικρό τσολιά που με καμάρι σας ανταποδίδει τον χαιρετισμό την ώρα που τα παιδιά έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας.

Κύριε Ταξίαρχε, ως πατέρας κάποιων από τα παιδιά που συμμετείχαν σας ευχαριστώ και σας προτρέπω να συνεχίσετε. Να αγρυπνάτε για τα μικρά αλλά σημαντικά, για τα καθημερινά αλλά ουσιώδη που τονώνουν την κοινωνία και εμπνέουν την νέα γενιά.

Κρατήστε ψηλά τις Σημαίες! Στηρίξτε γερά τις Αξίες! Σαλπίστε δυνατά τα Ιδανικά!»"

Πηγή: NotosPress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.