Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Μ.Τετάρτης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ευστάθιο,στο Τσεραμιό

Την τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λει-τουργία για τη φετινή χρονιά τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ευστάθιος το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 27 Απριλίου 2016 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τσεραμιού.

Στο πνευματικἀ ωφέλιμο και περιεκτικό κήρυγμά του, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε επεξηγηματικά στο τροπάριο της Κασσιανής αλλά και στο σωτηριώδες έργο του Κυρίου μας λίγο πριν τη Σταύ-ρωση και την Ανάστασή Του, ευχόμενος παράλληλα σε όλους τους ενορίτες του Τσεραμιού υγεία, κάθε καλό και καλή Ανάσταση!

Με το πέρας της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπο-λίτης μας, ο εφημέριος Τσεραμιού π. Πα-ναγιώτης Λάτσης, ο ιεροδιάκονος και οι κληρικοί των όμορων ενοριών, καθώς και οι ψάλτες και οι επίτροποι του Ναού, πα-ρακάθισαν σε ένα μοναστηριακό, και όπως αρμόζει η ημέρα, πρωινό, το οποίο, με ι-διαίτερη φροντίδα, είχαν ετοιμάσει η πρε-σβυτέρα Γεωργία Λάτση μαζί με τις ενο-ρίτισσες κ. Γκαβάκου Ελένη και κ. Ράλλη Τούλα, στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας του Τσεραμιού.

Ακούστε το κήρυγμα και δείτε περισσότερες φωτογραφίες
παρακάτω ή σε μεγαλύτερο μέγεθος εδώ:

Φωτογραφίες: Γ.Π.Λ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.