Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Το Κατηχητικό του Τσεραμιού στη Δεύτερη Γιορτή Νεολαίας 2016 της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης

Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο η Δεύτερη Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρ-της.

Την διοργάνωση της γιορτής είχε ανα-λάβει το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ενώ στα παιχνίδια και στα αθλητικά και ψυχαγωγικά δρώ-μενα που έλαβαν χώρα στους χώρους του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου, συμμε-τείχαν τα κατηχητικά σχολεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Δυναμικό παρόν έδωσε και το κατηχη-τικό σχολείο του Τσεραμιού με τα σα-ράντα πέντε παιδιά του που μαζί με τους γονείς τους και τις οδηγίες των κατηχη-τριών τους κ. Φανής Λάζαρη και πρε-σβυτέρας Γεωργίας Λάτση απόλαυσαν κάθε στιγμή απ' όλα τα παιχνίδια που διεξήχθησαν στους παραδεισένιους χώ-ρους του αμφιθεάτρου.

Στο τέλος της γιορτής και ενώ προηγή-θηκαν μια μουσική συναυλία από νέους που έχουν υπάρξει κατηχητόπουλα και ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι με χορούς της πατρίδας μας από τον Χορευτικό Όμιλο Σκάλας, τον λόγο έλαβε ο υπεύ-θυνος του Γραφείου Νεότητος και ιερο-κήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Αρχιμ. Ευστάθιος Πορφύρης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση της Γιορτής Νεολαίας, κάλεσε στο βήμα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας
κ.κ. Ευστάθιο, ο οποίος με τη σειρά του, α-φού απηύθυνε λόγια πατρικής αγάπης και οικοδομής προς όλα τα παιδιά της Ιεράς Μη-τροπόλεώς μας, απένειμε σε αυτά αναμνη-στικά καπέλα, δίδοντας παράλληλα τις πα-τρικές ευχές του και τις αρχιερατικές ευλο-γίες του!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω,
ή σε μεγαλύτερο μέγεθος εδώ:

Φωτογραφίες Ενορίας: π. Παναγιώτης Λάτσης
Φωτογραφίες Photoreporter.gr: Τάκης Κούρος


3 σχόλια:

 1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ...
  Η ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κων/να Κοπάνου - Γεροντάκου18 Μαΐου 2016 - 9:46 μ.μ.

  Συγχαρητήρια στους ιερείς και στους κατηχητές και σε όλους όσους βοηθούν σ' αυτές τις ωραίες εκδηλώσεις της εκκλησίας!!! Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους βοηθά πάντα στη ζωή τους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.