Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Θερμά συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές της ενορίας μας

Εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμ- βουλίου της Ενορίας Τσεραμιού, ο πρόε-δρος αυτού π. Παναγιώτης Λάτσης, συγ-χαίρει εκ βάθους καρδίας τους μέχρι πρότινος μαθητές και νυν φοιτητές της χώρας, για την εισαγωγή τους στις ανώ-τερες και ανώτατες σχολές της πατρίδας μας:

"Παιδιά μου· η πολυπόθητη ημέρα της δίκαιης ανταμοιβής σας έφτασε. Τώρα είναι η ώρα για να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, αλλά και της σωματικής και πνευματικής κούρασής σας. Χαρείτε για την επιτυχία σας και ανασκουμπωθείτε για την προοπτική που ανοίγεται μπροστά σας. Να ξέρετε πως τα αγαθά στη ζωή κόποις κτώνται και με αυτό κατά νου να πορεύεστε. Πάντα να θυμάστε τον τόπο και το χωριό από όπου ξεκινήσατε και χάριν αυτού να μεγαλουργείτε αλλά και να προοδεύετε.

Αγωνιστείτε για το μέλλον και τη ζωή σας, έχοντας πάντοτε ως φάρο και οδηγό στη ζωή σας τον ίδιο τον Θεό. Μείνετε εδραίοι στις αρχές και τις αξίες που σας μετέδωσαν οι καλοί γονείς σας, ώστε στο άκουσμα του ονόματός σας να χαιρόμαστε όλοι, προπάντων δε ο γράφων το κείμενο ιερέας σας, για την πρόοδο και την προκοπή σας.

Καλές σπουδές σας εύχομαι παιδιά μου και ο Θεός να είναι πάντοτε μαζί σας, ευλογών και αγιάζων τη ζωή σας"!
Συγχαρητήρια λοιπόν στους νέους μας φοιτητές:

- Κούτρου Ελένη του Παρασκευά, για την εισαγωγή της στη Νομική Κομοτηνής.

- Κωνστανταράκο Παναγιώτη του Κωνσταντίνου, για την εισα-γωγή του στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.