Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλόπτωχο και SKAG δίνουν χαμόγελο στα παιδιά μας! Καλή_σχολική χρονιά! Καλή πρόοδο σε όλους!


Με μία αξιέπαινη πρωτοβουλία του Φιλο-πτώχου Ταμείου της Ενορίας Τσεραμιού, ξεκίνησε και για φέτος η νέα σχολική χρο-νιά 2016 - 2017!


Συγκεκριμένα, κατόπιν παρακλήσεως και επικοινωνίας του εφημερίου και προέ-δρου του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ε-νορίας μας, π. Παναγιώτου Λάτση με την εταιρία SKAG (Θ. Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε), η υπεύθυνη Marketing κ. Πόπη Σκαγιά, ανταποκρίθηκε άμεσα και με περισσή ευγένεια αλλά και προθυμία στο αίτημα του Φιλοπτώχου Ταμείου μας και έστειλε για όλα τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου ένα πολύ μεγάλο δέμα γεμάτο με διάφορα σχολικά είδη για κάθε ηλικία!

Παράλληλα, με χρήματα του Φιλοπτώ-χου Ταμείου μας αγοράστηκαν και ε-φέτος επιπλέον σχολικά είδη καθώς και γραφική ύλη, τα οποία αφού τοποθετή-θηκαν σε μια όμορφη τσάντα δώρου, μοιράστηκαν από τον π. Παναγιώτη, την κατηχήτρια του κατωτέρου τμήματος νη-πιαγωγό κ. Φανή Λάζαρη, την κατηχή-τρια του ανωτέρου τμήματος πρεσβυτέ-ρα Γεωργία Λάτση και το μέλος του Φι-λοπτώχου Ταμείου μας κ. Αντωνία Κατσή - Βασιλάκου, σε όσα από τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου, συγκεντρώθηκαν, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας μας.

Αξίζουν λοιπόν τα θερμά μας συγχαρητή-ρια τόσο η εταιρία SKAG όσο και τα μέλη του Φιλοπτωχου Ταμείου της Ενορίας του Τσεραμιού που με τη θεάρεστη αυτή πρά-ξη χάρισαν το χαμόγελο στα χείλη όλων των μικρών ενοριτών μας!

Καλή σχολική χρονιά παιδιά και καλή πρόοδο!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες, εδώ:
Φωτογραφίες: Γ.Π.Λ.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ,ΤΙΣ ΚΑΤΗΧΗΤΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.