Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Έναρξη Κατηχητικών Συνάξεων Τσεραμιού 2016 - 2017

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά και με τη λαχτάρα και τον ενθουσιασμό ό-λων των παιδιών μας, ξεκίνησαν και για το φετινό κατηχητικό έτος 2016 - 2017, οι κατηχητικές συνάξεις της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Τσεραμιού.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2016, ο εφημέριος της Ε-νορίας μας π. Παναγιώτης Λάτσης, τέ-λεσε τον καθιερωμένο αγιασμό επί τη ενάρξει των μαθημάτων, ευχόμενος τόσο στις κατηχήτριες όσο και σε όλα τα παι-διά, υγεία, καλή δύναμη στο έργο τους καθώς και μια καλή και εποικοδομητική χρονιά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κατηχήτρια και πρεσβυτέρα κ. Γεωργία Λάτση, η ο-ποία εκφράζοντας και τα συναισθήματα της κατηχήτριας και νηπιαγωγού κ. Φα-νής Λάζαρη, αναφέρθηκε στο σκοπό και τη σημαντικότητα των κατηχητικών συ-νάξεων.

Και τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν στην Ενορία μας δύο κατηχητικά τμήμα-τα. Ένα τμήμα για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, με υπεύ-θυνη τη νηπιαγωγό κ. Φανή Λάζαρη και ένα τμήμα για παιδιά σχολικής και εφη-βικής ηλικίας, με υπεύθυνη την πρεσβυ-τέρα της ενορίας μας κ. Γεωργία Λάτση.

Οι κατηχητικές συνάξεις θα γίνονται τα Σάββατα, στο Πνευματικό κέντρο του Ιε-ρού Ναού Αγίου Δημητρίου Τσεραμιού, στις 3:30 το απόγευμα για παιδιά από Έκτη Δημοτικού - Λύκειο και στις 4:30 για παιδιά Προνηπίου - Πέμπτης Δημοτι-κού, ενώ εκτός από τα κατηχητικά μαθή-ματα, θα λαμβάνουν χώρα δράσεις, παι-χνίδια, δραστηριότητες, ζωγραφική και εκδρομές.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ:
Φωτογραφίες: Όλγα Τσώνη

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΟΙ ΚΑΤΗΧΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ.ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΡΓΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΕΛΙΜΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.