Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Το Φιλόπτωχο Ταμείο Τσεραμιού και ο Σπουδαστικός Σύλλογος Φοιτητών του ΤΕΙ Σπάρτης, συνεργάζονται για_τη_συγκέντρωση τροφίμων τα Χριστούγεννα!

Το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Τσεραμιού, σε συνεργασἰα με τον Σπουδαστικό Σύλλογο Φοιτη-τών του ΤΕΙ Σπάρτης, μας καλεί για άλλη μια φορά, εν όψει της μεγάλης γιορτής των Χριστου-γέννων, να δείξουμε την αγάπη μας και την αλ-ληλεγγύη μας προς τον συνάνθρωπο, συγκεντρώ-νοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα ο-ποία θα μοιραστούν κατά τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, στους ανήμπορους και πάσχο-ντες αδελφούς μας.

Το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Τσεραμιού, με ιδιαίτερη συγκίνηση συγχαίρει και εκ βάθους καρδίας ευχαριστεί τους φοιτητές της πόλεώς μας για την πρωτοβουλία τους αυτή καθώς και για τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε. Ευχόμαστε ολόψυχα, ο εν σπηλαίω γεννηθείς Χριστός μας, να ζεσταίνει για πάντα τις καρδιές τους, χαρίζοντάς τους στη ζωή, πρόοδο και προκοπή, με υγεία ψυχοσωματική.

Τα είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης θα συ-γκεντρώνονται τόσο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημη-τρίου Τσεραμιού, όσο και στο κτήριο του ΤΕΙ στον Κλαδά. (Δείτε την ανάρτηση των φοιτητών).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δια-βάσετε τα δελτία τύπου πατώντας στις αντίστοι-χες εικόνες.

2 σχόλια:

  1. Που βρίσκετε η εκκλησία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Τσεραμιού, βρίσκεται μετά το χωριό Συκαράκι και πριν το χωριό Άγιος Ιωάννης Σπάρτης.

    Περνώντας την πινακίδα που αναγράφει "Άγιος Ιωάννης", στρίβουμε αριστερά, στην πινακίδα που αναγράφει "Τσεραμιό" (η οποία είναι τοποθετημένη σε κάγκελα αυλής σπιτιού) και η εκκλησία είναι η δεύτερη που συναντάμε, με την πλατεία με το καμπαναριό και το Πνευματικό Κέντρο του Τσεραμιού.

    Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.