Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Η Ενοριακή Χορωδία Τσεραμιού έψαλε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη μας

Άλλη μια παραμονή των Χριστουγέννων ξημέρωσε στις 24 Δεκεμβρίου 2016 και η Ενοριακή Χορωδία του Τσεραμιού, με επικεφαλής τον εφημέριο της ενορίας π. Παναγιώτη Λάτση και υπό τη διεύθυνση της...

... μουσικού κ. Χρύσας Μάνδρου, κρα-τώντας ένα όμορφο, στολισμένο και φω-ταγωγημένο παραδοσιακό καραβάκι, ε-πισκέφθηκαν στο επισκοπείο τον Σεβα-σμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ευστά-θιο, για να του ευχηθούν από κοντά τα Χρόνια Πολλά αλλά και για να του ψάλ-λουν τα παραδοσιακά κάλαντα των Χρι-στουγέννων που ψάλλουν στην Καστοριά «Αφέντη μου στο σπίτι σου», τα οποία είχε την ευκαιρία να ακούσει τηλεφωνικά και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Σε-ραφείμ!

Στη συνέχεια, δύο μαθήτριες του ανω-τέρου τμήματος του Κατηχητικού μας Σχολείου παρουσίασαν στον σεπτό ποι-μενάρχη μας το τραγούδι «Ο μικρός Χριστός» στη νοηματική γλώσσα, συνο-δευόμενα από τη μουσική και τις ξε-χωριστές φωνές της Χορωδίας του Τσε-ραμιού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, απευθυνόμενος προς όλα τα μέλη της χορωδίας, εξέφρασε τις ολόθερμες ευχα-ριστίες του για τα ξεχωριστά αυτά κά-λαντα και τραγούδια που άκουσε και ευ-χήθηκε από τα βάθη της καρδιάς του Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

Φωτογραφίες: Όλγα Τσώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.