Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Θερμές ευχαριστιές του Φιλοπτώχου Ταμείου Τσεραμιού προς μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης και προς τον Σπουδαστικό Σύλλογο Φοιτητών ΤΕΙ Σπάρτης, για την προσφορά τροφίμων.

Το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Τσε-ραμιού, αισθάνεται επιτακτική την ανά-γκη να ευχαριστήσει θερμά τόσο τα μέλη εκείνα του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρ-της όσο και τον Σπουδαστικό Σύλλογο Φοιτητών του ΤΕΙ Σπάρτης για την προ-σφορά τροφίμων και ειδών πρώτης...

...ανάγκης στην Ενορία του Τσεραμιού, τα οποία θα ανακουφίσουν κατά τις άγιες ημέρες του δωδεκαημέρου, τους ανήμπορους και πάσχοντες αδελφούς μας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου 2016, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου παρέδωσαν στον εφημέριο του Τσεραμιού π. Παναγιώτη Λάτση διάφο-ρα τρόφιμα και χρηματικό ποσό που για τις ανάγκες της Ενορίας είχαν συγκε-ντρώσει, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, οι καθηγητές και εργαζόμενοι του ΤΕΙ Σπάρτης, κ. Ιωάννης Λιαπέρδος (Πρόεδρος Τμήματος), κ. Κωνσταντίνος Κουτράκης (ΕΤΕΠ), κ. Γεώργιος Παπαδάκος (Τεχνικός Υπεύθυνος Τμήματος), κ. Παναγιώτης Ανδρεΐκος (Γραμματεία) και κ. Μαρία Μάκκα (Γραμματεία), μαζί με τα μέλη του Σπουδαστικού Συλλόγου των Φοιτητών, Αικατερίνη Τσαλικιάν, Λυκούργο
Λεβεντζώνη και Χρύσα Φιλανδριανού, α-φού υποδέχθηκαν τον εφημέριο του Τσε-ραμιού στους χώρους του εκπαιδευτικού ιδρύματος, τον ακολούθησαν (αντιπρο-σωπεία αυτών) μέχρι το Πνευματικό Κέ-ντρο της Ενορίας, όπου του παρέδωσαν και εκείνοι με τη σειρά τους τα τρόφιμα που για τον ίδιο λόγο είχαν συγκεντρώ-σει.

Είθε ο εν σπηλαίω γεννηθείς Χριστός μας, να ζεσταίνει για πάντα τις καρδιές όλων όσων ενίσχυσαν το φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας του Τσεραμιού, χαρί-ζοντάς τους στη ζωή υγεία ψυχοσω-ματική, πρόοδο διαρκή και σταδιοδρομία εποικοδομητική.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.