Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Μονοήμερη Εκδρομή Στελεχών Νεανικού Έργου Ιεράς_Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μη-τροπολίτου μας κ.κ. Ευσταθίου, το Γρα-φείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με υπεύθυνο τον ιεροκήρυκα Αρχιμ. Ευστάθιο Πορφύρη, διοργάνωσε την Τε-τάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016, μονοήμερη εκδρομή για τα στελέχη του Νεανικού...

...Έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Αθήνα, με αρχικούς προορισμούς το προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παντοκράτωρος Ταώ Πεντέλης και με-τέπειτα την Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη.

Το απόγευμα, τα στελέχη του Νεανικού Έργου, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο εφημέριος της Ενορίας μας π. Παναγιώ-της Λάτσης, παρακολούθησαν τη θεα-τρική παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου», στην οποία συμμετέχει μαζί με την κ. Δέ-σποινα Μπεμπεδέλη και άλλους ηθοποι-ούς, ο λακωνικής καταγωγής κ. Ζαχαρί-ας Καρούνης, ο οποίος έχει επίσης την καλλιτεχνική και μουσική επιμέλεια της παράστασης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφἰες, κάνοντας κλικ εδώ:Φωτογραφίες: Τάκης Κούρος, π. Π. Λ.
Βίντεο Εκδρομής: Τάκης Κούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.