Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος κύκλος των Σεμιναρίων Ενηλίκων στην Ενορία του Τσεραμιού!

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Βιωματι-κά Σεμινάρια Ενηλίκων που πραγματο-ποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Τσεραμιού, από το Κέντρο Πρόληψης «Δίαυλος» και την Κοινωνική Λειτουργό κ. Ασπασία Γκουντούνα.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύ-κλου (7/11/2016 - 12/12/2016) στον οποίο αναπτύχθηκε μια ευρύτατη γκάμα θεμά-των γύρω από την ψυχοκοινωνική υγεία, είκοσι ενήλικες από την Ενορία του Τσε-ραμιού αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης, παρακολούθησαν με ιδιαί-τερο ζήλο και εξαιρετικό ενδιαφέρον τον δεύτερο κύκλο των μαθημάτων (9/1/2017 - 20/02/2017) που είχαν ως θέ-μα: "Διερευνούμε τα αποθέματα των ικανοτήτων μας και διεκδικούμε τα όνειρά μας"!

Στην τελευταία συνάντηση των ενηλίκων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου 2017, η κ. Γκου-ντούνα, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στα Σεμινάρια καθώς και τον εφημέριο του Τσεραμιού π. Παναγιώτη Λάτση για το έντονο ενδιαφέρον που επι-δεικνύει για την επιμόρφωση των ενηλί-κων, μοίρασε σε όλους τις βεβαιώσεις παρακολούθησης και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον επόμενο και εξίσου εποικοδομητικό κύκλο των μαθημάτων τους!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον δεύτερο
κύκλο των μαθημάτων, κάνοντας κλικ εδώ:

Φωτογραφίες: π. Π. Λ.

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε πολύ, περάσαμε πολύ ωραία. Γελάσαμε, μάθαμε, ειλικρινά φεύγαμε ανανεωμένοι με άριστη ψυχολογία. Εις το επανιδειν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.