Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Σώστε τα παιδιά σας· συγκλονιστική ομιλία του κ. Μανώλη Σφακιανάκη για τους κινδύνους του διαδικτύου (Video)

Μία εξόχως και άκρως ενδιαφέρουσα ο- μιλία γύρω από τους κινδύνους του δια-δικτύου έκανε ο ε.α. στρατηγός της Ελλη-νικής Αστυνομίας, εξειδικευμένος σε θέ-ματα ηλεκτρονικού εγκλήματος, κ. Μανώ-λης Σφακιανάκης, το απόγευμα της Κυ-ριακής 12/03/2017, σε μια εκδήλωση του Φιλοπτώχου Tαμείου Μονεμβασίας σε συ-νεργασία με τον Δήμο Μονεμβασίας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο εφημέριος Μονεμβασίας π. Κωνσταντίνος Κρυπωτός παρουσιάζοντας στο πολυπληθές ακροατήριο το βιογραφικό του στρατηγού ε.α, ενώ στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο ίδιος ο κ. Σφα-κιανάκης, ο οποίος αφού έδωσε χρήσιμες πληροφορίες και πολύτιμες συμβουλές για την ορθή χρήση των ηλεκτρονικών μέσων δικτύωσης, ανέφερε συγκινημένος ορισμένα από τα συγκλονιστικότερα περιστατικά που βίωσε στην πολυετή θητεία του, περιστατικά νεαρών παιδιών και ενηλίκων που εγκλωβίστηκαν στα μέσα ηλεκτρονικής δικτύωσης, ενώ επικεντρώθηκε σε θέματα παιδοφιλίας, bulling μέσω διαδικτύου, ασφά-λειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εθισμού των παιδιών στη χρήση του διαδικτύου.

Αξίζει να αναφερθεί πως το κοινό, χαρίζοντας το πιο θερμό του χειροκρό-τημα, παρακολούθησε εκστασιασμένο τον κ. Σφακιανάκη, ο οποίος απά-ντησε με μεγάλη προθυμία στις ερωτήσεις που του υπέβαλλαν ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους.

Δείτε τα όσα συγκλονιστικά είπε,
στο βίντεο του YouKnow.gr
που ακολουθεί.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.