Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Άγιον Πάσχα 2017 στην Ενορία Τσεραμιού

Μέσα σε μία όμορφη, ήσυχη και ειδυλ-λιακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ξημε-ρώνοντας Κυριακή του Πάσχα, 16 Απρι-λίου 2017, η ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό.


Αρχικά, ο εφημέριος της Ενορίας μας π. Παναγιώτης Λάτσης, αφού μεταλαμπά-δευσε το άρτι αφιχθέν από τον Πανάγιο Τάφο, Άγιον και ανέσπερον Φως της Α-ναστάσεως στο πολυπληθές εκκλησία-σμα που είχε κατακλείσει τον κεντρικό Ιερό Ναό της Ενορίας μας, έψαλλε μαζί με όλους τους ενορίτες μας στον προ-αύλιο χώρο του Ιερού Ναού μας το «Χριστός Ανέστη», κάτω από τον χαρμόσυνο ήχο των καμπανών αλλά και την εντυπωσιακή θέα που προξένησαν για άλλη μια χρονιά τα βεγγα-λικά καθώς και τα πολύχρωμα ιπτάμενα φαναράκια που γέμισαν τον έναστρο ουρανό του Τσεραμιού!


Με το πέρας της αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας, ο π. Παναγιώτης, αφού ευ-λόγησε το καθιερωμένο αυγό με το κου-λούρι, επιβράβευσε όλους όσοι παρέμει-ναν μέχρι το τέλος της Θείας Λειτουρ-γίας στον Ιερό Ναό μας, δίνοντάς τους όχι μόνο το πατροπαράδοτο παραδοσια-κό αυγό αλλά και μια ευχάριστη και γευ-στική έκπληξη, ευχόμενος παράλληλα ό-πως ο Αναστάς Χριστός δωρίζει την υγεία, τη χαρά και την ειρήνη, στις καρδιές όλων μας!

Δείτε το βίντεο από την Ανάσταση παρακάτω καθώς και
περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ:

Φωτογραφίες: Ελένη Γεωργακάκου
Βίντεο: Μάρθα ΓεωργακάκουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.