Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Μ.Τετάρτης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ευστάθιο,στο Τσεραμιό

Την τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λει-τουργία για τη φετινή χρονιά τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ευστάθιος το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 12 Απριλίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τσεραμιού.


Στο πνευματικἀ ωφέλιμο και περιεκτικό κήρυγμά του, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στην εξαίρετη σημασία που έχει το μυστήριο της Ιεράς Εξομολογή-σεως για να κοινωνήσει κάποιος των Αχράντων Μυστηρίων, ευχόμενος παράλ-ληλα σε όλους τους ενορίτες του Τσε-ραμιού υγεία, κάθε καλό και καλή Ανά-σταση!
Με το πέρας της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπο-λίτης μας, ο εφημέριος Τσεραμιού π. Πα-ναγιώτης Λάτσης, ο ιεροδιάκονος και οι κληρικοί των όμορων ενοριών, καθώς και οι ψάλτες και οι επίτροποι του Ναού, πα-ρακάθισαν σε ένα μοναστηριακό, και όπως αρμόζει η ημέρα, πρωινό, το οποίο, με ι-διαίτερη φροντίδα, είχαν ετοιμάσει η πρε-σβυτέρα Γεωργία Λάτση μαζί με τις ενο-ρίτισσες κ. Αλέξη Χριστίνα, κ. Ράλλη Αφροδίτη και κ. Ράλλη Τουλα, στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας του Τσεραμιού.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες, κάνοντας κλικ εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.