Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Η Αγία Ελένη στην Αθήνα από 14 Μαΐου έως 15 Ιουνίου! Live Αναμετάδοση όλων των Ιερών Ακολουθιών

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 το σκήνωμα της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης. Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, εορτάζοντας 80 χρόνια διακονίας και προσφοράς, υποδέχτηκε με τιμή και λα-μπρότητα στο προσκύνημα της Αγίας...

...Βαρβάρας στον ομώνυμο δήμο Αττικής, το Τίμιο Ξύλο και το Ιερό Σκήνωμα της Αγίας Ελένης, της μητρός του Μεγάλου Κωνσταντίνου, του πρώτου Χριστιανού Αυτοκράτορα, τα οποία θα παραμείνουν στον Προσκυνηματικό Ναό μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Καθημερινά στις 6:30 το πρωί τελούνται ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία ενώ στις 6:00 το απόγευμα τελούνται ο εσπερινός και η παράκληση προς τους Αγίους Κων-σταντίνο και Ελένη. Τις ακολουθίες μπο-ρείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις κα-θορισμένες ώρες και από το ιστολόγιό μας, με κλικ στη μεγάλη εικόνα παρακά-τω, ενώ για το πρόγραμμα των ακολου-θιών μπορείτε να ενημερώνεστε εδώ.

Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να φτά-σετε στο δήμο Αγίας Βαρβάρας μπορείτε να αντλήσετε από εδώ, ενώ για την ιστο-ρία του σκηνώματος της Αγίας Ελένης μπορείτε να ενημερωθείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή εδώ:
Φωτογραφίες: Αποστολική Διακονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.