Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Πανηγύρι Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμίου 2017

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιή-θηκε για πρώτη φορά το πανηγύρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμίου, το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, στην πλατεία του χωριού στο Καλάμι.

Εκ μέρους του Προέδρου του Συλλόγου κ. Νικολάου Ορ-φανού, απηύθυνε χαιρετισμό η ενορίτισσά μας κ. Αντωνία Βασιλάκου - Κατσή, ενώ τους επισκέπτες από το Καλάμι, το Τσεραμιό, τη Σπάρτη και τα γύρω χωριά, υποδέχθηκαν όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως κατά τη διάρ-κεια του πανηγυριού κληρώθηκαν πολλά και πλούσια δώρα, ενώ οι νόστιμοι μεζέ-δες, ο χορός και το παραδοσιακό τραγού-δι έδιναν και έπαιρναν, δημιουργώντας μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη ατμόσφαι-ρα για όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και μια όμορφη και αξέχαστη βραδιά, η οποία αναμένεται να επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφἰες κάνοντας κλικ εδώ:
Φωτογραφίες: Αντωνία Βασιλάκου - Κατσή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.