Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Συγχαρητήρια στην Αιμιλία Σταυριανίδου για την απονομή του τίτλου μουσικών σπουδών της καθώς και στον ιεροψάλτη της Ενορίας μας κ. Σταύρο Περγαντή για την απόκτηση του πτυχίου Βυζαντινής Μουσικής, από το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Με μία όμορφη γιορτή για τη λήξη του τρέ-χοντος σπουδαστικού έτους, το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2017, το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης αποχαιρέτησε για τη φετινή χρονιά τους σπουδαστές του.

Τους γονείς και τα παιδιά καλωσόρισε στον όμορφο χώρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Μαγούλας η διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης κ. Κυριακή Χελιώτη, ενώ σύντομη παρουσίαση των τραγουδιών που ακού-στηκαν έκαναν οι καθηγητές του Ωδείου που με ιδιαίτερη χαρά παρου-σίασαν στο κοινό τους μαθητές τους.

Με την ολοκλήρωση της γιορτής από την παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης, η κ. Χελιώτη, ιδιαίτερα συγκι-νημένη, απένειμε τιμητικά διπλώματα στους σπουδαστές του Ωδείου, μεταξύ των οποίων ήταν και η τελειόφοιτη σπου-δάστρια παραδοσιακών κρουστών, μαθή-τρια της καθηγήτριας εκμάθησης παρα-δοσιακών κρουστών κ. Αγγελικής Ξεκα-λάκη και ενορίτισσά μας Αιμιλία Σταυριανίδου, η οποία βρίσκεται λίγο πριν το πτυχίο της στα παραδοσιακά κρουστά και στην οποία ευχόμαστε και εμείς από καρδιάς υγεία, καλή συνέχεια στις σπουδές της και εκ-πλήρωση όλων των ονείρων της.

Τέλος, τιμητικό έπαινο για την απόκτηση του πτυχίου Βυζαντινής Μουσικής παρέ-λαβε και ο νέος ιεροψάλτης της Ενορίας μας κ. Σταύρος Περγαντής, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια είχε ολοκληρώσει επιτυ-χώς τις σπουδές του στο Εθνικό Ωδείο, με καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής τον π. Νικόλαο Τσάκο, στον οποίο κ. Περγαντή ευχόμαστε επίσης και εκ μέσης καρδίας υγεία, μακροημέρευση και καλή διακονία στο ιερό αναλόγιο της Ενορίας μας, προς δόξαν τόσο του τριαδικού Θεού μας όσο και του προστάτου της Ενορίας μας, Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου.

Δείτε το βίντεο από τις απονομές παρακάτω και περισσότερες φωτογραφίες από τη γιορτή, κάνοντας κλικ εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.