Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Έναρξη Κατηχητικών Συνάξεων Τσεραμιού 2017 - 2018

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά και με τη λαχτάρα και τον ενθουσιασμό ό-λων των παιδιών μας, ξεκίνησαν και για το φετινό κατηχητικό έτος 2017 - 2018, οι κατηχητικές συνάξεις της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Τσεραμιού.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου 2017, ο εφημέριος της Ε-νορίας μας π. Παναγιώτης Λάτσης, τέ-λεσε τον καθιερωμένο αγιασμό επί τη ενάρξει των μαθημάτων, ευχόμενος τόσο στις κατηχήτριες όσο και σε όλα τα παι-διά, υγεία, καλή δύναμη στο έργο τους καθώς και μια καλή και εποικοδομητική χρονιά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κατηχήτρια και πρεσβυτέρα κ. Γεωργία Λάτση, η ο-ποία εκφράζοντας και τα συναισθήματα της κατηχήτριας και νηπιαγωγού κ. Φα-νής Λάζαρη, καθώς και της κατηχήτριας κ. Όλγας Τσώνη, αναφέρθηκε στο σκοπό και τη σημαντικότητα των κατηχητικών συνάξεων.

Και τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν στην Ενορία μας δύο κατηχητικά τμήμα-τα. Ένα τμήμα για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, με υπεύ-θυνες τη νηπιαγωγό κ. Φανή Λάζαρη και τη δημόσιο υπάλληλο κ. Όλγα Τσώνη και ένα τμήμα για παιδιά σχολικής και εφη-βικής ηλικίας, με υπεύθυνη την πρεσβυ-τέρα της Ενορίας μας κ. Γεωργία Λάτση.

Οι κατηχητικές συνάξεις θα γίνονται τα Σάββατα, στο Πνευματικό κέντρο του Ιε-ρού Ναού Αγίου Δημητρίου Τσεραμιού, στις 3:00 το απόγευμα για παιδιά από Πέμπτη Δημοτικού - Λύκειο και στις 4:00 για παιδιά Προνηπίου - Τετάρτης Δημοτι-κού, ενώ εκτός από τα κατηχητικά μαθή-ματα, θα λαμβάνουν χώρα δράσεις, παι-χνίδια, δραστηριότητες, ζωγραφική και εκ-δρομές.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ:
Φωτογραφίες: Όλγα Τσώνη, Αντώνης Κούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.