Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

Συνεστίαση συμμετεχόντων στα Σεμινάρια Ενηλίκων της Ενορίας Τσεραμιού

Μια όμορφη και συνάμα χαρούμενη συ-νεστίαση είχαν όσοι συμμετείχαν στον τελευταίο κύκλο των Σεμιναρίων Ενηλί-κων της Ενορίας μας που πραγματοποι-ούνται από το Κέντρο Πρόληψης «Δίαυ-λος», το βράδυ της Κυριακής 05 Νοεμ-βρίου 2017.

Οι συμμετέχοντες που κατάφεραν να πα-ραβρεθούν στη συνεστίαση, μαζί με την κοινωνική λειτουργό που πραγμαματοποι-εί τα σεμινάρια κ. Ασπασία Γκουντούνα, βρήκαν την ευκαιρία, πριν ξεκινήσουν τον νέο κύκλο των σεμιναρίων, να περάσουν μια όμορφη βραδιά, σαν μια μεγάλη και α-γαπημένη οικογένεια, συζητώντας επίκαι-ρα θέματα και προβληματισμούς.

Η συνεστίαση ξεκίνησε με την ευλογία των εδεσμάτων από τον εφημέριο της ενορίας μας π. Παναγιώτη Λάτση, ενώ έκλεισε με έντονα τα συναισθήματα της ικανοποίησης και της χαράς, τα οποία ο καθένας μπορούσε να αντιληφθεί βλέπο-ντας τα λαμπερά χαμόγελα όλων!


Δείτε τις φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος εδώ:
Φωτογραφίες: Εκ της Ενορίας Τσεραμιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.