Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Η Ενοριακή Χορωδία Τσεραμιού ψέλνει τα κάλαντα στο γηροκομείο Σπάρτης

Λίγες μέρες απέμειναν για τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων και η Ενορια-κή Χορωδία του Τσεραμιού με επικεφα-λής τον εφημέριο της Ενορίας π. Πανα-γιώτη Λάτση και υπό τη διεύθυνση της μουσικού κ. Χρύσας Μάνδρου, επισκέ-φθηκαν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 το Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάρ-γυροι».

Στην αίθουσα συγκέντρωσης των γερό-ντων, όπου έγινε η υποδοχή από μέλη του διοικητικού συμβουλίου του γηροκομεί-ου, η Ενοριακή Χορωδία του Τσεραμιού έψαλε κάλαντα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, αποσπώ-ντας έτσι το ζεστό χαμόγελο αλλά και το θερμό χειροκρότημα των παππούδων και των γιαγιάδων, οι οποίοι γεμάτοι χαρά εύχονταν σε όλους χρόνια πολλά.

Στη συνέχεια και αφού η Ενοριακή Χο-ρωδία έψαλε τα κάλαντα στον επάνω ό-ροφο για τους ανήμπορους γέροντες του ιδρύματος, όλα τα μέλη της χορωδίας κεράστηκαν το παραδοσιακό μελομακά-ρονο, ενώ δέχτηκαν ολόθερμες ευχαρι-στίες για την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε το Φιλόπτωχο Ταμείο Τσε-ραμιού, καθώς και εγκάρδιες ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλή και ευλογημένη χρονιά!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες, κάνοντας κλικ εδώ:
Φωτογραφίες: Εκ της Ενορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.