Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

Σεμινάρια για τη διαφορετικότητα και την αυτοεκτίμηση στα κατηχητικά Τσεραμιού

Το Κέντρο Πρόληψης «Δίαυλος» σε συ-νεργασία με τον εφημέριο και τις κατη-χήτριες της Ενορίας του Τσεραμιού πρα-γματοποίησε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 δύο παρεμβάσεις για τα παιδιά και των δύο τμημάτων των κατηχητικών συ-νάξεων του Τσεραμιού, με θέμα την ψυ-χική ενδυνάμωση των νέων.

Την κοινωνική λειτουργό κ. Ασπασία Γκουντούνα υποδέχτηκαν στο Πνευματι-κό Κέντρο του Τσεραμιού οι δύο κατη-χήτριες κ. Φανή Λάζαρη και κ. Όλγα Τσώνη, ενώ οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν ήταν η «Αυτογνωσία - Αυ-τοεκτίμηση» για το ανώτερο τμήμα και η «Αποδοχή της Διαφορετικότητας» για το κατώτερο τμήμα.

Τα παιδιά συμμετείχαν ολοπρόθυμα στις παραπάνω βιωματικές θεματικές, προβλη-ματίστηκαν αρκετά από όσα άκουσαν, ενώ έφυγαν ενδυναμωμένα και γεμάτα αυτο-πεποίθηση για τα σπίτια τους, προσμένο-ντας άλλα μία τέτοια συνάντηση στο μέλλον.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ:
Φωτογραφίες: Σπύρος Κούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.