Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

Τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων της Ενορίας Τσεραμιού φτιάχνουν τις δικές τους πασχαλινές λαμπάδες

Έχοντας φτάσει στο μέσο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων της Ενορίας του Τσεραμιού, επιδόθηκαν το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, στην δημιουργία των δι-κών τους πασχαλινών λαμπάδων, με ό-μορφα και ευφάνταστα στολίδια.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά των δύο τμημά-των των κατηχητικών συντροφιών του Τσε-ραμιού, υπό την καθοδήγηση του εφημερί-ου τους π. Παναγιώτου Λάτση, των κατη-χητριών τους πρεσβυτέρας Γεωργίας Λά-τση, κ. Φανής Λάζαρη και κ. Όλγας Τσώνη, η οποία λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης δεν κατάφερε να συνδημιουργήσει μαζί

τους, αλλά και τη βοήθεια της βρεφονηπιο-κόμου Κέλλυς Γεροντάκου και των μητέρων κ. Αφροδίτης Θεοφανοπούλου, κ. Βίρπυ Λά-σκαρη, κ. Εύης Λερίκου και κ. Λοκριτίας Παναγάκου, πήραν από μία λαμπάδα το καθένα, την οποία είτε ζωγράφισαν, είτε στόλισαν με διάφορα έτοιμα ή αυτοσχέδια στολίδια!

Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερης αυτής καλλιτεχνικής ώρας, τα παιδιά του ανω-τέρου τμήματος δέχτηκαν την απρόσμε-νη και συνάμα ευχάριστη επίσκεψη του Αρχιμ. Ευσταθίου Πορφύρη που είναι υ-πεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιε-ράς Μητροπόλεώς μας καθώς και του συνεργάτου του Γραφείου Νεότητος και κατηχητού της Ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης, κ. Γεωργίου Καρκαμπάση, οι οποίοι αφού συνεχάρησαν τα παι-διά για την ολοπρόθυμη και αδιάλειπτη παρουσία τους στις κατηχητικές συνάξεις του Τσεραμιού, επιδόθηκαν μαζί με αυτά στη δημιουργία και των δικών τους λαμπάδων!

Το όμορφο και ηλιόλουστο απόγευμα ο-λοκληρώθηκε με την ίδια καλλιτεχνική δραστηριότητα και για το κατώτερο τμή-μα ενώ δεν έλειψαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες, κατά τη διάρκεια των ο-ποίων μικροί και μεγάλοι εύχονταν καλό υπόλοιπο σαρακοστής και καλό Πάσχα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ:
Φωτογραφίες: π. Π.Λ., Αφροδίτη Θεοφανοπούλου.

6 σχόλια:

 1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....ΠΟΣΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΣΗ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΕΣΒΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΟΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΧΗΤΡΙΕΣ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ.ΔΙΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΟ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΛΟΚΡΙΤΙΑ ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ13 Μαρτίου 2018 - 4:13 μ.μ.

  Ευχαριστούμε πολύ!!!! Ήταν πράγματι ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα γεμάτο χαμόγελα και χαρούμενες φωνούλες. Είστε όλοι πράγματι υπέροχοι και συγχαρητήρια για το έργο που προσφέρεται!!!! Καλή Ανάσταση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ευχαριστούμε για το όμορφο απόγευμα που μας χαρίσατε. Η ψυχή μας γέμισε γαλήνη και χαρά. Σας αγαπάμε όλοι οι ενορίτες σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.