Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Η Ενοριακή Χορωδία Τσεραμιού στο 20ο Φιλανθρωπικό Τσάι της Ενορίας Κοκκινορράχης

Με ευδιάθετη και καλοκαιρινή διάθεση, τα μέλη της Ενοριακής Χορωδίας Τσε-ραμιού, με επικεφαλής την μουσικό κ. Χρύσα Μάνδρου και τους Αφροδίτη Θεο-φανοπούλου, Βασίλειο Νικολόπουλο και Γεώργιο Λάτση στο αρμόνιο, το κλαρίνο και το τουμπελέκι αντίστοιχα...

...παραβρέθηκαν στο 20ο Φιλανθρωπικό Τσάι της Ενορίας Κοκκινορράχης για να τραγουδήσουν, κατόπιν προσκλήσεως του εφημερίου αυτής και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Σπάρτης, Πρωτ. Συμεών Παπαγεωρ-γίου.

Στο 20ο Φιλανθρωπικό Τσάι τραγούδησε και η Ενοριακή Χορωδία Κοκκινορράχης ενώ μεγάλη έκπληξη και συγκίνηση προ-κάλεσε στους κατοίκους της Κοκκινορρά-χης το ψαλμοτράγουδο για την Παναγία τη Γιάτρισσα, το οποίο έψαλλε η Ενορια-κή Χορωδία του Τσεραμιού, με αφορμή τον Ιερό Ναό Παναγίας Γιατρίσσης που βρίσκεται στην Κοκκινόρραχη!


Με το πέρας της εκδήλωσης, ο π. Συμεών α-πένειμε σε όλους ενθύμια για τη συμμετοχή τους στην 20η Φιλανθρωπική εκδήλωση, ενώ ακολούθησε πλούσια λαχειοφόρος αγορά!


Φωτογραφίες από την Ενοριακή Χορωδία Τσεραμιού
μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ: (Photos: π. Π.Λ.)

Δείτε την Ενοριακή Χορωδία μας αλλά και όλη την
εκδήλωση στο βίντεο παρακάτω (Video: Π. Περγαντής), ενώ για αναλυτικό ρεπορτάζ με φωτογραφίες από την Κοκκινόρραχη, κάντε κλικ εδώ:


2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ.ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΕΥΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ....
    ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.