Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Ο Διοικητής ΔΑΝ Μεγίστης, ευχαριστεί τα παιδιά της Α' Κατασκηνωτικής Περιόδου Αρρένων της Ταϋγέτης, για τις ζωγραφιές που απέστειλαν στο φυλάκιο της Ρω

Ο Διοικητής ΔΑΝ Μεγίστης, Συνταγματάρχης Δη-μήτριος Καζάνας, λαμβάνοντας από τις κατασκη-νώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην Ταϋγέτη, τις ζωγραφιές που έφτιαξαν τα παιδιά Δ' - ΣΤ' Δη-μοτικού για τους φαντάρους που υπηρετούν στη Ρω, με αφορμή την παρουσίαση από τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Άννας Ιακώβου της Κυράς της Ρω, έστειλε στον αρχηγό της Α' Κατασκηνωτικής Περιόδου Αρρένων π. Παναγιώτη Λάτση, την πα-ρακάτω ευχαριστήρια ηλεκτρονική επιστολή.


Αιδεσιμολογιώτατε Πατέρα Παναγιώτη Λάτση,


Με χαρά παραλάβαμε σήμερα τον φάκελο που μας αποστείλατε με τις πολύ όμορφες και εμπνευσμέ-νες από την «Κυρά της ΡΩ» ζωγραφιές των παι-διών της κατασκήνωσης που ηγείστε. Η κίνησή σας αυτή μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να υπηρε-τούμε εδώ στα «Μαρμαρένια αλώνια του Έθνους», υπερασπιζόμενοι με κάθε κόστος και την τελευταία σπιθαμή Ελληνικής γης.


Είναι επίσης ευχάριστο το γεγονός, το οποίο σας τιμά ιδιαίτερα, να μετα-δίδουμε στα μικρά αυτά παιδιά την φλόγα του έθνους, μαθαίνοντάς τα για τους ήρωές του, μεταξύ των οποίων υπήρξε και η σύγχρονη ηρωίδα Δέ-σποινα Αχλαδιώτη ή όπως έμεινε στην ιστορία η «Κυρά της ΡΩ».


Με εκτίμηση

Ο Διοικητής ΔΑΝ Μεγίστης

Συνταγματάρχης Δημήτριος Καζάνας


Δείτε την επιστολή του π. Παναγιώτη στη φωτογραφία παρα-
πάνω, ενώ για τις ζωγραφιές των παιδιών, κάντε κλικ εδώ:

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ!ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε κόσμιοι και ευγενικοί στα σχόλιά σας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως τα υβριστικά και κακεντρεχή σχόλια. Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μόνο αν πληρούν τους παραπάνω όρους. Ευχαριστούμε.